Rămâi conectat

Sport

Schiorii de la CSŞ Câmpeni, rezultate excelente la naţionalele cluburilor şcolare | La junioare mari, podium ocupat integral de schioarele din Munţii Apuseni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Sportivele clubului CSS Câmpeni, au obtinut rezultate foarte bune la Campionatele Nationale ale Cluburilor Sportive ScolarCSS Campeni schi 1e la schi alpin, care s-au desfăşurat pe Transalpina, in judetul Hunedoara. Astfel, la proba de slalom uriaş, podiumul junioarelor mari a fost ocupat integral de sportive legitimate la clubul din Munţii Apuseni.
La proba de slalom urias din cadrul Campionatelor Sportive Scolare junioarele mari ale sportivele clubului au reusit o premiera pentru clubul din Campeni si au ocupat podiumul integral: Locul I Ciocanel Raluca, Locul II Kis Timea si Locul III Copot Bianca, iar la junioare mici titlul este adjudecat de Kis Timea.
Şi în proba de slalom, de asemenea fetele s-au remarcat cu rezultate foarte bune.  La junioare mari: Ciocanel Raluca: Locul I si Kis Timea: Locul III iar la juniorare mici: Kis Timea: Locul II.
Tot pe Transalpina a avut loc Cupa Stiinta Petrosani, concurs de slalom pentru juniori si seniori, care puncteaza in Cupa Romaniei, la categoria Open. Aceasta cursa a fost castigata de Ciocanel Raluca, iar pe locul III, se claseaza tot de la CSS Campeni, Copot Bianca.
Rezultatele sportivelor sunt excelelente tinand cont ca, sportiva Ciocanel Raluca este revenita dupa o lunga perioada de recuperare in urma operatiei la un genunchi, ea suferind o accidentare in toamna anului trecut, deci cu atat mai mare este surpriza castigarii acestor concursuri si premiera de a avea toate sportivele pe podium la o proba a schilui alpin.
Prin intermediul acestor concursuri, cele mai bine cotate din tara, se vede valoarea acestor schioare si munca lor impreuna cu cea a antrenorului Tiberiu Tantos, care lucreaza cu multa daruire ca acest club sportiv sa isi pastreze reputatia de a fi un centru foarte bun de pregatire pentru schiorii romani.
Saptamana viitoare, tot pe Transalpina se vor desfasura Campionatele Nationale de juniori si seniori dupa care sportivele pleaca la un concurs international, la Bansko, Bulgaria!!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea