Rămâi conectat

Curier Județean

Schiori accidentați pe pârtia Vârtop din Arieșeni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii montani ai Inspectoratului județean de Jandarmi, împreună cu echipajul Salvamont Alba au intervenit duminică, 20 ianuarie, pe pârtia de la Arieșeni, pentru salvarea a două persoane care s-au accidentat în timp ce se aflau la schi.

Problemele au apărut după ce în zona pârtiei din Arieșeni a început să plouă, făcând zăpada din unele porțiuni un adevărat ghețuș.

În primul caz este vorba de o tânără de 19 ani din județul Bihor care a căzut în timp ce schia pe o placă de snowboard și s-a accidentat în zona bazinului și a membrelor inferioare. Potrivit maiorului Cosmin Jurcoveț, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, victima a fost preluată de un echipaj SMURD din Bihor, fiind transportată la spitalul din Oradea cu suspiciunea de fractură de bazin.

În cea de-a doua situație, un bărbat de 31 de ani din Salonta a suferit o entorsa puternică la unul dintre membrele inferioare și a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din Câmpeni pentru îngrijiri medicale.

Ambii răniți sunt acum în afara oricărui pericol.

La Arieșeni condițiile de schi sunt în continuare bune. Se recomandă în special începătorilor să fie foarte atenți și să aleagă pârtia cu dificultate mai ușoară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea