Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scaunele viceprimarilor PSD din Alba se clatină serios. Dorin Șerdean are zilele numărate la Primăria Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimarul Albei Iulia Dorin Șerdean (PPDD) și viceprimarii PSD din județ vor fi schimbați din funcție, acolo unde Alianța Creștin Liberală are majoritate, a declarat astăzi, primarul Mircea Hava. Acesta a spus că schimbările vor fi făcute deoarece ”nu este normal ca acolo unde avem majoritate să rămână un viceprimar PSD. Vom face schimbări și la Alba Iulia. O să vedem. O facem cu cap”.

Mircea Hava a spus că nu vrea să se grăbească cu schimbările în Consiliile locale, iar ACL Alba se concentrează pe strângerea de semnături pentru alegerile prezidențiale.

”Vom face aceste schimbări în Consiliile locale pentru că nu este normal ca acolo unde avem majoritate să rămână un viceprimar pesedist. Nu asta așteaptă oamenii de la noi mâine, să schimbăm un viceprimar, nici nu vreau să fac acest lucru. Avem altceva de făcut. Să ducem 12.000 de semnături pentru că aceasta înseamnă mobilizare. Când actele partidului vor ieși de la judecătorie eu propun să înceapă în județ alegerile”, a mai spus Hava.

Întrebat pe cine l-ar vrea candidat al Dreptei, Iohannis sau Predoiu, Mircea Hava a spus că la el primează rațiunea, ceea ce înseamnă că îl vrea pe cel care este mai bine poziționat în sondaje, pe cel care are șanse mai mari să câștige alegerile, adică Iohannis.

”Eu doresc să câștig. Nu mă duc să mă joc, să mă dau mare pe la televizoare în spatele, în fața lui Blaga în spatele lui Iohannis. Pe mine  mă interesează câștigarea alegerilor. Dacă nu se câștigă este numai din vina noastră. Trebuie să primeze rațiunea”, a spus Hava.

În ceea ce privește candidatura ca independent a Monicăi Macovei, edilul orașului crede că aceasta i-ar putea face jocurile lui Victor Ponta, prin fragmentarea electoratului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea