Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandal violent într-un local public din Alba Iulia, chiar în timpul petrecerii de Ziua Îndrăgostiților

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un scandal violent s-a petrecut în această dimineață într-un local public din centrul municipiului Alba Iulia.

Este vorba despre o altercație iscată în incinta barului “La Poarta”, situat lângă Poarta I a Cetății Alba Iulia, în urma căreia DJ-ul petrecerii și încă un tânăr, au ajuns la spital cu leziuni corporale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcoveț, scandalul s-a produs în incinta localului respectiv, între mai multe persoane, sâmbătă dimineață în jurul orei 6.30. Un echipaj de jandarmi a intervenit, aplanând bar La Poartaaltercația. În urma mai multor loviri primite în timpul conflictului, doi tineri au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba, pentru îngrijiri.

Oamenii legii au întocmit un proces verbal de constatare pentru săvârșitrea infracțiunii de lovire și alte violențe. Totodată, a fost aplicată o amendă de 500 lei persoanei de la bar, pentru depășirea programului de funcționare, stabilit până la ora 3.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea