Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal violent într-un club de noapte din Câmpeni. Mai multe persoane au ajuns la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri după ce au fost agresați sâmbătă spre duminică noaptea, de către un grup de tineri, într-un club de noapte din Câmpeni.

Potrivit unor martori, agresorii, respectiv “frații Vodă”, ar fi cunoscuți în zonă pentru asfel de comportamente.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Interesant este faptul că deși scandalul s-a petrecut în urmă cu patru zile, IPJ Alba nu a comunicat decât astăzi presei situația cu privire la acest incident.

Astfel potrivit IPJ Alba, “în data de 3 noiembrie 2013, ora 02.53, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui scandal într-un local din oraşul Cîmpeni.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie aflată în dispozitivul de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza oraşului, care, din primele verificări au constatat că un tânăr de 21 de ani, din comuna Bistra, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal în local. Pentru a menţine un climat de normalitate în club, tânărul a fost scos afară din local, unde a continuat comportamentul agresiv.

Ulterior, tatăl tânărului şi alte rude au venit la localul respectiv, continuând şi aceştia să se manifeste agresiv.

Pe baza constatărilor făcute pentru faptele săvârşite în incinta localului, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a persoanelor care au provocat şi participat la scandal, cu amendă cuprinsă între 200 şi 500 lei, conform prevederilor art. 3 pct. 1 din Legea nr. 61/1991.

Totodată persoanelor implicate în eveniment le-au fost aduse la cunoştinţă prevederile legale privind depunerea plângerii prealabile, condiţie esenţială pentru înregistrarea de dosare penale şi efectuarea de cercetări în cazul infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „distrugere”.

În continuare, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, în funcţie de care vor fi dispuse măsuri legale.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște De Paşte, în satul Presaca Ampoiului, comuna Meteș, din judeţul Alba, copiii primesc a doua zi de Paște, o pomană dată în numele celor morţi şi a celor care nu au fost pomeniţi niciodată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea