SCANDAL la Roșia Montană: Doi tineri, reținuți, după ce ar fi provocat un scandal. Victimele au avut nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii din Roșia Montană au reținut doi tineri, după ce ar fi provocat un scandal. În timpul scandalului, cei doi tineri ar fi aplicat mai multe lovituri unor bărbați, care au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Doi tineri din comuna Roșia Montană au fost reținuți de polițiștii din comună după ce ar fi provocat un scandal. În timpul scandalului le-ar fi aplicat mai multe lovituri unor bărbați care acum au nevoie de 7 -8 zile de îngrijiri medicale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La data de 11 noiembrie 2020, polițiștii din Roșia Montană au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 28 și 39 de ani, din comuna Roșia Montană, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 10 noiembrie 2020, în timp ce se aflau în zona căii ferate înguste din Dăroia, ar fi avut un conflict cu doi bărbați de 22 respectiv 40 de ani, din Roșia Montană, în timpul căruia le-ar fi aplicat mai multe lovituri cu bâtele, în zona capului.

Cele două victime au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale și, potrivit concluziilor medicale, ar avea nevoie de 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 12 noiembrie, cele două persoane reținute vor fi prezentate în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419