Rămâi conectat

Ştirea zilei

SCANDAL la Ighiu: Patru tineri, reținuți pentru 24 de ore, după ce s-ar și BĂTUT și ar fi DISTRUS un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
SCANDAL la Ighiu: Patru tineri, reținuți pentru 24 de ore, după ce s-ar și BĂTUT și ar fi DISTRUS un autoturism

Polițiștii din Galda de Jos au reținut, pentru 24 de ore, patru tineri din comuna Ighiu, cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și distrugere, după ce, în urma consului de alcool, ar fi provocat un scandat, s-ar fi bătut și ar fi distrus un autoturism.

Patru tineri din comuna Ighiu au fost reținuți de polițiști. Sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și distrugere, după ce, pe fondul consumului de alcool, au provocat un scandal, s-au agresat reciproc și au distrus un autoturism.

La data de 18 august 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 27 de ani, toți din comuna Ighiu, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire. Doi dintre aceștia sunt cercetați și pentru distrugere.

Se pare că, în seara zilei de 17 august, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local public din comună, între cei 4 ar fi avut loc discuții contradictorii, iar în timp ce erau în zona parcului din comuna Ighiu, s-ar fi agresat reciproc.

Ulterior, cei 4 s-ar fi deplasat în cartierul în care locuiesc, unde ar fi continuat scandalul, iar doi dintre ei ar fi lovit, cu o țeavă metalică, un autoturism.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea