Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SCANDAL la Cugir, într-un bloc: Un bărbat de 45 de ani, REȚINUT de polițiști după ce și-a înjurat și amenințat vecinii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SCANDAL la Cugir, într-un bloc: Un bărbat de 45 de ani a fost REȚINUT de polițiști după ce și-a înjurat și amenințat vecinii.

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un bărbat care a tulburat liniștea din bloc și și-a înjurat și amenințat vecinii. Bărbatul nu este la prima abatere. A mai fost sancționat contravențional, de două ori, pentru că a ascultat muzică la volum maxim, în apartamentul său.

La data de 5 noiembrie 2020 polițiștii de investigații criminale din Cugir l-au reținut pe un bărbat de 45 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În noaptea de 04/05 noiembrie 2020, bărbatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a ascultat muzică la intensitate mare, atât în apartamentul său cât și în spațiul comun din bloc. Totodată, bărbatul și-ar fi înjurat vecinii și i-ar fi amenințat.

În cele două zile premergătoare celei în care a avut loc reținerea, polițiștii l-au sancționat contravențional, conform Legii 61/1990 cu amenzi în valoare totală de 2.500 de lei, pentru că a ascultat muzică, la volum maxim, în apartamentul său.

În cursul zilei de azi, 6 noiembrie, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea