Scandal între vecini, pe o stradă din Alba Iulia. Trei persoane reținute de polițiști din cauza unui…gard

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Scandal într-un cartier din Alba Iulia! Mai multe persoane s-au luat la harță pentru un gard aflat în construcție, la limita dintre două proprietăți. În urma tărăboiului, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 3 dintre scandalagii, fiind deschise pe numele lor tot atâtea dosare penale.

La data de 6 august 2019, în jurul orei 17.45, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit, pe strada Craivei din municipiu, unde mai multe persoane erau implicate într-un conflict.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, scandalul a fost provocat de membrii a două familii vecine, din cauza unui gard, aflat în construcție la limita dintre proprietăți.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Trei bărbați, de 21, 29 și 31 de ani, ar fi pătruns în curtea locuinței familiei care construiește gardul și, reproșând că au încălcat limita de proprietate, au devenit violenți. Persoanele implicate în conflict și-au aplicat reciproc lovituri, astfel că un bărbat de 53 de ani și unul de 29 de ani au suferit leziuni corporale. Scandalul a continuat și în stradă, până la intervenția polițiștilor, fiind tulburată liniștea publică.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia unde au fost audiate, iar față de cei 3 bărbați care au provocat scandalul a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419