Rămâi conectat

Ştirea zilei

SCANDAL între tineri, în spatele unui cinematograf din Alba Iulia. Doi băieți, reținuți de poliție pentru lovire și amenințare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi tineri din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști după ce i-ar fi amenințat și i-ar fi agresat pe doi minori. Acestora din urmă le-ar fi fost sustras telefonul mobil.

La data de 7 noiembrie 2020, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că cei doi copii minori ai săi, un băiat de 14 ani și o fată de 12 ani, ar fi fost victima unor infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 6 noiembrie 2020, cei doi minori s-ar fi întâlnit, în spatele unui fost cinematograf din Alba Iulia, cu 6 tineri cunoscuți, doi de 19 ani, iar restul de 16, 15, 14 și 13 ani. Între victime și cei 6 ar fi avut loc discuții în contradictoriu, împrejurare în care tinerii de 19 ani l-ar fi lovit pe băiat, provocându-i leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, victimele ar fi fost amenințate cu alte acte de violență, în cazul în care le vor spune părinților cele întâmplate, iar un minor de 16 ani i-ar fi sustras fetei telefonul mobil.

Față de cei doi agresori majori, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare, iar ulterior au fost prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Alba Iulia care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Față de ceilalți 4 minori, cercetările sunt continuate pentru amenințare și furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc aceste fapte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea