Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL, între doi frați din Alba Iulia și personalul de pază, la Spitalul Județean de Urgențe Alba. Polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prima zi de Paște s-a lăsat cu scandal la Spitalul Județean de Urgențe Alba. Doi frați din Alba Iulia, care au ajuns la spital după ce unul dintre ei a fost mușcat de un câine, au ajuns să se certe cu personalul de pază al unității medicale. Totul ar fi pornit de la o altercație verbală, transformată mai apoi în agresiune fizică. 

Polițiștii din Alba Iulia au demarat o anchetă pentru a afla împrejurările în care cei doi  frați au fost au fost agresați.

Din primele informații, Poliția Alba a fost sesizată prin 112, de către unul dintre cei doi frați, P.G. în vârstă de 30 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se aflau în incinta UPU Alba, cei doi au fost agresați fizic de către personalul de pază.

P.G. a mers la UPU duminică seara, împreună cu fratele său P.O, în vârstă de 36 de ani, care a fost mușcat de un câine, pentru a primi îngrijiri medicale. În timp ce se aflau în zona punctului de acces, aceștia  au avut o altercație verbală cu unul dintre agenți, urmată de lovituri cu pumnii și folosirea de spray lacrimogen.

Medicii de la spital au acordat îngrijiri atât pacientului mușcat de câine, cât și fratelui său, care, în urma agresiunii, ar fi suferit un traumatism facial.

Cei doi agenți de pază sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă.

Revenim cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea