Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal într-un cartier din Alba Iulia. Femeie ameninţată de un vecin că-i vor fi rupte picioarele şi incendiată casa

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ameninţată de un vecin că-i vor fi rupte picioarele şi incendiată casa o femeie din Alba Iulia a sunat la 112 şi cerut ajutor. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat incidentul.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “scandalul a izbucnit miercuri, 9 aprilie a.c., la halda de steril din cartierul albaiulian Bărăbanţ. Din primele verificări, se pare că între M.O. (36 de ani) şi o vecină în vârstă de 61 de ani  există neînţelegeri mai vechi, fapt pentru care, de-a lungul timpului, femeia a solicitat de mai multe ori prezenţa forţelor de ordine.

Deoarece, câteva dintre intervenţiile acestora au fost urmate de constatarea vinovăţiei bărbatului, acesta a considerat-o pe femeie direct răspunzătoare pentru sancţiunile contravenţionale care i-au fost aplicate. Prin urmare, întâlnind-o singură, i-a pus în vedere că, dacă mai solicită ajutor la 112 şi el va mai primi vreo amendă, îi va rupe picioarele şi-i va da foc la casă. Jandarmii au intervenit oportun, au aplanat conflictul şi au prevenit escaladarea violenţei.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către M.O. a infracţiunii de ameninţare, pe numele acestuia  a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, acesta fiind înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea