Scandal în Răchita: 6 tineri din localitate, reținuți de polițiști după ce s-au lovit cu pumnii și picioarele

Scandal în Răchita. 6 tineri din localitate, au fost reținuți de polițiștii din Sebeș după ce s-au lovit cu pumnii și picioarele

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș i-au reținut pe 6 tineri din localitatea Răchita care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. Cei 6 au provocat un scandal pe o stradă din localitate și s-au manifestat violent.

ELIT

La data de 11 iunie 2020, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de 6 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, toți din localitatea Răchita, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de ieri, 11 iunie, în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Răchita, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, s-ar fi manifestat violent, lovindu-se reciproc cu pumnii și picioarele și ar fi tulburat liniștea publică.

Mihail David - 2020

În cursul zilei de azi, 12 iunie, cei 6 reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...