Rămâi conectat

Actualitate

Scandal în plină stradă între doi bărbați din Alba Iulia. Cel mai tânăr și-a înjunghiat adversarul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii cercetează împrejurările producerii unei altercaţii între două persoane, produsă în plină stradă la Alba Iulia.

Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată miercuri seară cu privire la faptul că în faţa unui imobil situat pe raza municipiului Alba Iulia are loc o altercaţie între două persoane.

Potrivit IPJ Alba, “în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că între M.M., de 24 de ani şi F.G., de 40 de ani, ambii din Alba Iulia pe fondul unor neînţelegeri mai vechi s-a iscat o altercaţie, în urma căreia M.M. l-ar fi înţepat pe F.G. cu un cuţit.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba care l-a transportat pe numitul F.G. la spital unde a rămas sub supraveghere medicală şi pentru continuarea investigaţiilor.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la împrejurările comiterii faptei, M.M., fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de “lovire sau alte violențe”, faptă prev şi ped de art. 193, alin. 1, din Codul Penal.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri Prin ordinul nr. 1.648 privind aprobarea Normelor de igienă pentru saloanele de înfrumusețare și saloanele de tatuaj, piercing și implantare dermală sunt introduce schimbări radicale în modul de operare a saloanelor de înfrumusețare și de tatuaj. La art. 15 sunt prevăzute următoarele reguli: este interzisă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea