Scandal în plină stradă între doi bărbați din Alba Iulia. Cel mai tânăr și-a înjunghiat adversarul

Poliţiştii cercetează împrejurările producerii unei altercaţii între două persoane, produsă în plină stradă la Alba Iulia.

Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată miercuri seară cu privire la faptul că în faţa unui imobil situat pe raza municipiului Alba Iulia are loc o altercaţie între două persoane.

ELIT

Potrivit IPJ Alba, “în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că între M.M., de 24 de ani şi F.G., de 40 de ani, ambii din Alba Iulia pe fondul unor neînţelegeri mai vechi s-a iscat o altercaţie, în urma căreia M.M. l-ar fi înţepat pe F.G. cu un cuţit.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba care l-a transportat pe numitul F.G. la spital unde a rămas sub supraveghere medicală şi pentru continuarea investigaţiilor.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la împrejurările comiterii faptei, M.M., fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de “lovire sau alte violențe”, faptă prev şi ped de art. 193, alin. 1, din Codul Penal.”

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419