Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SCANDAL în Alba Iulia: Un bărbat de 27 de ani, REȚINUT pentru lipsire de libertate. Și-a sechestrat, amenințat și agresat fosta concubină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
SCANDAL în Alba Iulia: Un bărbat de 27 de ani, REȚINUT pentru lipsire de libertate. Și-a sechestrat, amenințat și agresat fosta concubină

La data de 4 iulie 2022, în jurul orei 9,15, în urma unui apel prin 112 făcut de o femeie din Alba Iulia, care a sesizat faptul că fiica sa este împiedicată să plece dintr-o locuință din Alba Iulia, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au deplasat la adresa indicată.

Întrucât nu s-a primit răspuns la apelul de a deschide ușa, iar din interior se auzeau țipete de ajutor, polițiștii au procedat la pătrunderea în forță.

În interiorul apartamentului au fost identificați un bărbat de 27 de ani și o femeie de 31 de ani, iar din primele cercetări a rezultat că, în seara zilei de 3 iulie 2022, femeia s-ar fi deplasat la locuința fostului său concubin, iar acesta ar fi amenințat-o, agresat-o și ar fi împiedicat-o să părăsească apartamentul.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și amenințare, urmând ca în cursul zilei de azi, 5 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii au emis, față de bărbat și un ordin de protecție provizoriu, prin care i-a fost interzis să se apropie de fosta sa parteneră.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea