Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal cu înjurături și amenințări pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, luni, 2 iulie a.c., în jurul orei 15.00,  o femeie a apelat 112 şi a solicitat ajutor deoarece era înjurată şi ameninţată cu acte de violenţă de trei persoane. Conflictul era în desfăşurare pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia şi la acesta participau involuntar numeroşi trecători. 

Sosiţi de urgenţă la faţa locului, jandarmii au reuşit în scurt timp să potolească spiritele încinse, au prevenit escaladarea violenţei şi au trecut apoi  la verificarea cauzelor care au stat la baza evenimentului.

Din verificări a rezultat faptul că totul a pornit de la acutizarea unor neînţelegeri mai vechi pe care apelanta le avea cu cele trei persoane,  iar acestea, fără să ţină cont că se aflau într-n spaţiu public, au încercat să o intimideze şi să-şi impună punctul de vedere.

Violenţa verbală prin care s-a încercat rezolvarea disensiunilor mai vechi a avut ca efect, pe de o parte, intrarea în panică a victimei, iar pe de alta, indignarea celor care se aflau în zonă. Şi nu puţini, ştiut fiind faptul că, la ora 15.00, Bulevardul  Republicii este o arteră intens circulată.

Cei trei agresori au fost identificaţi ca fiind Veronica C.,  Daniel N. şi Nelu D., cu vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, domiciliaţi în municipiul Alba Iulia. Aceştia au fost sancţionaţi în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicată şi modificată,  în cauză fiind aplicat un avertisment scris şi două amenzi contravenţionale în valoare totală de 400 de lei.

Totodată jandarmii le-au pus în vedere celor trei să evite pe viitor implicarea în astfel de fapte, atenţionându-i că, în caz de recidivă, vor fi aplicate sancţiuni mult mai drastice, unele dintre acestea putând fi chiar de natură penală.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţia municipiului Alba Iulia se va muta în clădirea vechii policlinici

Unirea Ziarul

Publicat

în

Poliţia municipiului Alba Iulia se va muta în clădirea vechii policlinici Prin relocarea vechii policlinici, din 17 mai, în incinta spitalului din Alba Iulia, în clădirea de pe strada Muşeţelului ar urma să se mute Poliţia municipiului Alba Iulia, pe perioada în care clădirea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba se află în reabilitare. În acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea