Rămâi conectat

Ştirea zilei

SC Apa CTTA SA Alba ne anunță ”cu respect” că se scumpește apa!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii vor trebui să scoată din această lună mai mulți bani din buzunar pentru a plăti apa potabilă consumată. Societatea Apa CTTA Alba a notificat consumatorii, persoane fizice și asociații de proprietari noile tarife practicate începând cu data de 1 ianuarie 2013.

Astfel, pentru apă noul tarif este de 2,93 de lei (3,63 lei cu TVA) iar pentru canal: 2,79 lei (3,46 lei cu TVA). Notificarea nu spune nimic despre prețul ”apei meteo”, respectiv apa de ploaie (pe care o plătim, aproape lunar, în funcție de  raportările Institutului Național de Metrologie și Hidrologie), astfel încât presupunem că acesta rămâne neschimbat.

Aritmetic, pentru că societatea care prestează serviciul de furnizare a hotărât că TOATĂ apa care curge la robinet ajunge în canal, albaiulienii vor plăti, în total, 7,09 lei pe metrul cub consumat.

Societatea mai precizează că noile tarife au fost aprobate de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Apa Alba”, prin Hotărârea nr.13/27.12.2012 și avizate de către ANRSC.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea