Rămâi conectat

Economie

Savini Due din Sebeș, cifră de afaceri de 6,7 milioane de euro în primul trimestru, mai mult cu 23 la sută față de anul trecut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a avut în primul trimestru din 2018 o cifră de afaceri de 6,7 mil. euro, mai mult cu aproximativ 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi estimează că va încheia anul 2018 cu afaceri totale de 30 mil. euro, scrie ZF.ro. 

Compania a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 25,7 mil. euro. Pe fondul optimizării producţiei, fabrica Savini Due din Sebeş a înregistrat anul trecut o creştere de 10-12% a capacităţii faţă de anul anterior, la 1.700 de metri cubi de mobilier şi capace pentru toaletă săptămânal. Exportul a reprezentat anul trecut peste 64% din totalul cifrei de afaceri a companiei, principalele pieţe externe fiind Italia, Ungaria, Bulgaria şi Grecia.

„La nivel european, pieţele pe care suntem prezenţi au evoluat diferit, însă, în general, am observat o creştere, în mod special pe piaţa internă. Aici s-a observat o creştere în cele mai multe sectoare, inclusiv în sectorul imobiliar. Vom continua în acest an să extindem prezenţa Savini Due pe pieţele Uniunii Europene“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Piersante Savini, general manager al Savini Due.

Savini Due este unul dintre pilonii care susțin economia locală din Alba prin forța de muncă angajată și contribuțiile semnificative la bugetul local.

Italienii s-au implicat an de an în diferite probleme și necesități ale comunității din Alba, sprijinind Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, centre pentru copii și asociații din județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5,4% în termeni nominali, în primele două luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023, datorită avansului înregistrat în industria prelucrătoare (+7,1%), informează miercuri Institutul Naţional de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea