Rămâi conectat

Actualitate

Şase oameni au fost descoperiţi zăcând fără viaţă în judeţul Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Miercuri, 30 martie 2011, a fost o zi cu… moarte multă în judeţul Alba. Poliţiştii din Vidra, Vadu Moţilor, Şona, Sebeş, Zlatna şi Aiud au încercat să soluţioneze rapid misterul a şase decese suspecte, oameni găsiţi zăcând fără viaţă în cele mai diverse locaţii. În majoritatea cazurilor, rezultatul oferit de medicul legist este decisiv în stabilirea cauzei morţii.
lAgenţii Postului de Poliţie Vidra au fost sesizaţi că pe un păşunat de pe raza satului Segaj, comuna Vidra, a fost descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat. La faţa locului poliţiştii au identificat mortul: C.I., de 51 de ani, din comuna Poiana Vadului, dispărut de la domiciliul său de două săptămâni. În 19 martie a plecat de acasă, spunând că intenţionează să ajungă în Vidra. La examinarea externă a cadavrului nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Câmpeni în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei morţii.
l Tot pentru un deces suspect au fost alertaţi şi agenţii Postului de Poliţie Vadu Moţilor. Aceştia au fost informaţi că într-un pârâu de pe raza satului Toţeşti, comuna Vadu Moţilor, zace cadavrul unui bărbat. Poliţiştii au identificat decedatul ca fiind O.N., de 57 de ani, din comuna Vadu Moţilor. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că marţi seara, după ce a consumat băuturi alcoolice la domiciliu, a plecat la un priveghi în satul Toţeşti.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA
(continuare în pagina a 2-a)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare