Rămâi conectat

Curier Județean

Șase muncitori din Alba au comis un furt în timp ce lucrau la reabilitarea a unei străzi din Drâmbar

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii Postului de Poliţie Ciugud i-au identificat ieri pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 17 octombrie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în data de 14 octombrie 2013, șase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 36 de ani, toţi din judeţul Alba, în timp ce efectuau lucrări pentru reabilitarea a unui străzi din localitatea Drâmbar, comuna Ciugud,  au sustras un schelet metalic ce se afla pe un teren aparţinând unui bărbat din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “scheletul metalic a fost încărcat cu ajutorul unui utilaj într-o autobasculantă şi transportat la un centru de colectare a fierului vechi din Alba Iulia unde a fost valorificat contra sumei de 400 de lei, sumă pe care cei 6 suspecţi au împărţit-o între ei.

Pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea