Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

”Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia” – Trupa Delta Q din Berlin a încheiat seara a capella cu muzică de cea mai bună calitate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sarbatoarea muzicii - Delta Q014Secțiunea a capella de la ”Sărbătoarea Muzicii” din Alba Iulia a fost încheiată de tinerii berlinezi de la Delta Q, o altă surpriză oferită de organizatori publicului amator de muzică bună.

Cei patru membri ai trupei – Sebastian Hengst, Till Buddecke, Martin Lorenz și Leopold Hoepner i-au încântat pe albaiulieni cu sunetul cald și dinamic, și coregrafia deosebită, producând un spectacol de cea mai înaltă valoare.

”Sărbătoarea Muzicii” – „Fête de la musique” se sărbătoreşte în întrega lume, la iniţiativa Franţei, în fiecare an, începând din 1982, în data de 21 iunie. Dacă în primii ani aceasta s-a limitat la spaţiul francez, în prezent se desfășoară în peste 150 de ţări de pe cinci continente.

La noi evenimentul se află la cea de-a doua ediție, Primăria Alba Iulia oferind în acest an patru zile de muzică pentru adevăraţii cunoscători, într-o varietate de stiluri care au transformat municipiul într-un templu al muzicii de bună calitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing” Directoratul Național de Securtitate Cibernetăică (DNSC) a emis un avertisment cu privire la o nouă metodă de fraudă care afectează românii. Această schemă implică folosirea unei tehnici cunoscute sub numele de „spoofing”, prin care atacatorii manipulează afișarea numărului de telefon pentru a părea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea