”Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia” – Trupa Delta Q din Berlin a încheiat seara a capella cu muzică de cea mai bună calitate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Sarbatoarea muzicii - Delta Q014Secțiunea a capella de la ”Sărbătoarea Muzicii” din Alba Iulia a fost încheiată de tinerii berlinezi de la Delta Q, o altă surpriză oferită de organizatori publicului amator de muzică bună.

Cei patru membri ai trupei – Sebastian Hengst, Till Buddecke, Martin Lorenz și Leopold Hoepner i-au încântat pe albaiulieni cu sunetul cald și dinamic, și coregrafia deosebită, producând un spectacol de cea mai înaltă valoare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Sărbătoarea Muzicii” – „Fête de la musique” se sărbătoreşte în întrega lume, la iniţiativa Franţei, în fiecare an, începând din 1982, în data de 21 iunie. Dacă în primii ani aceasta s-a limitat la spaţiul francez, în prezent se desfășoară în peste 150 de ţări de pe cinci continente.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La noi evenimentul se află la cea de-a doua ediție, Primăria Alba Iulia oferind în acest an patru zile de muzică pentru adevăraţii cunoscători, într-o varietate de stiluri care au transformat municipiul într-un templu al muzicii de bună calitate.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro