Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sărbătoare de coșmar pentru o femeie din Săsciori: A fost bătută crunt de propriul frate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sărbătoare de coșmar pentru o femeie din Săsciori: A fost bătută crunt de propriul frate

La data de 15 august 2023, polițiștii din Sebeș au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fratele său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau la locuința mamei lor, din comuna Săsciori, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, ar fi agresat-o pe sora sa și ar fi amenințat-o cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis față de acesta un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile prin care i-a fost interzis să se apropie de sora sa.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Calendar ortodox MAI 2024: Sfintele Paști, Izvorul Tămăduirii și Sfinții Împărați Constantin și Elena, principalele sărbători religioase ale lunii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Calendar ortodox MAI 2024: Sfintele Paști, Izvorul Tămăduirii și Sfinții Împărați Constantin și Elena, principalele sărbători religioase ale lunii În luna mai 2024, Biserica Ortodoxă prăznuiește mai multe sărbători, cea mai importantă fiind Învierea Domnului. În acest an, în luna mai 2024, Biserica Ortodoxă prăznuiește o sărbătoare foarte importantă, anume Învierea Domnului sau Sfintele Paști. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea