Șapte metri cubi de material lemnos, fără acte de proveniență, CONFISCAȚI de polițiști, la Cricău și dosar penal pentru șoferul autotilitarei care nu era înmatriculată în circulație

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Șapte metri cubi de material lemnos, fără acte de proveniență, au fost CONFISCAȚI de polițiști, la Cricău și dosar penal pentru șoferul autotilitarei care nu era înmatriculată în circulație.

În urma unui control în trafic, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au confiscat 7 metri cubi de material lemnos. Autoutilitara care transport nu era înmatriculată în circulație.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La data de 22 iulie 2020, în jurul orei 19,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza comunei Cricău, au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă ce un bărbat de 41 de ani, din Cricău, care transporta 7 metri cubi de material lemnos.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport pentru materialul lemnos și că autoutilitara nu era înmatriculată în circulație.

Față de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Totodată, polițiștii i-au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

FOTO: arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419