Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șapte metri cubi de material lemnos, fără acte de proveniență, CONFISCAȚI de polițiști, la Cricău și dosar penal pentru șoferul autotilitarei care nu era înmatriculată în circulație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șapte metri cubi de material lemnos, fără acte de proveniență, au fost CONFISCAȚI de polițiști, la Cricău și dosar penal pentru șoferul autotilitarei care nu era înmatriculată în circulație.

În urma unui control în trafic, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au confiscat 7 metri cubi de material lemnos. Autoutilitara care transport nu era înmatriculată în circulație.

La data de 22 iulie 2020, în jurul orei 19,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza comunei Cricău, au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă ce un bărbat de 41 de ani, din Cricău, care transporta 7 metri cubi de material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport pentru materialul lemnos și că autoutilitara nu era înmatriculată în circulație.

Față de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Totodată, polițiștii i-au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea