Săptămâna viitoare vor fi repartizaţi candidaţii USL pe judeţe

Joi, 1 septembrie, la Bucureşti, este programat Comitetul executiv al PSD, reuniune la care vor participa reprezentanţi ai organizaţiilor PSD din toate judeţele ţării. În cadrul întâlnirii se va discuta despre repartizarea candidaţilor la primării şi consilii judeţene, în funcţie de rezultatele sondajelor de opinie de la nivel naţional şi judeţean. În Alba, potrivit ultimelor sondaje de opinie, Ioan Florea – PSD şi Teodor Atanasiu – PNL (la Consiliul Judeţean) au obţinut procente egale, la fel şi Ioan Dîrzu şi Călin Potor (la Primăria Alba Iulia). În ce priveşte opţiunile pentru consilieri judeţeni PSD Alba este cu 5 procente peste PNL, din acest motiv social democraţii considerând că e normal să aibă cu un consilier judeţean mai mult decât PNL. Totodată, Ioan Dîrzu ne-a declarat că, pentru ca rezultatele USL la nivelul judeţului să fie maxime, e normal să existe o paritate a candidaţilor USL, respectându-se sondajele de opinie. „USL trebuie să câştige alegerile în Alba, unde singurul rival al nostru e PDL. Economia ţării este într-un continuu declin, greu de oprit, în timp ce guvernanţii sunt preocupaţi de cu totul altceva, eludarea legii şi fraude electorale!”, a spus Dîrzu. (A.D.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

alexandru 26 august 2011 at 8:44

daca tot se repartizeaza de la centru candidatii, de ce ne-au tot mintit cu sondaje locale? nu era mai simplu sa ne spuna ca vor stabilii de comun acord candidatii pentru fiecare judet tinand cont de paritatea din alianta?o tot dam inainte cu sondajele vietii.si saracul darzu tot fraudat e.si aflu consternat ca in alba tot candidatii usl au obtinut procente egale in sondaje, chiar asa domnule darzu , nici un procent mai sus sau mai jos.egalitate.si chiar nu inteleg daca tot vorbim de politica bunului simt, de ce usl nu ne spune de pe acum candidatii la locale, la parlamentare, alesii sa conduca deconcentratele, viitorul prefect etc.e o tara democratica, sunt posturi politice, ei se deosebesc de mafia portocalie si tocmai de aceea astept mai multa transparenta de la aceasta alianta. si un eventual program economic ar fi interesant, in special fiscalitatea, sa ne asteptam la cresterea impozitelor sau la scaderea cheltuielilor statului. a treia solutie se numeste demagogie.

cl 26 august 2011 at 9:06

dupa cum observi cei din psd sunt mari experti in sondaje. conform sondajelor lor au castigat toate alegerile din romania in ultimii 20 de ani. asa ca o sa castige si urmatoarele alegeri. egalitatea asta dintre candidatii usl este corecta iar la urmatoarele alegeri in alba o sa avem doi coprimari si doi copresedinti la c.j. ca sa aiba o functie calda toate somitatile din usl.

Costel 26 august 2011 at 19:31

Daca PDL-ul a colorat galetile din portocaliu in verde, ma tot intreb ce culoare o sa aiba galeata pe care o sa o primesc de la domnul Potor nu de altceva ,in 2009 domnul Potor mi-a inmanat personal o galeata ,o umbrela,si un fular toate portocalii si un breloc cu efigia dumnealui tot portocalie . . . ce sa-i faci . . . asta e politica . . . ieri portocaliu azi sau mine vom mai vedea in ce culoare va poza domnul Potor . . .

Comentariile sunt oprite