Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Săptămâna viitoare AJF Alba organizează Trofeul „Gheorghe Ola” şi Trofeul „Gheorghe Ene”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 3-7 noiembrie 2014, AJF Alba va organiza Trofeul „Gheorghe Ola” – jucători născuţi în anul 2005 şi mai mici, respectiv Trofeul „Gheorghe Ene” – jucători născuţi în anul 2006 şi mai mici. În acest an, cele două competiţii îşi vor desfăşura faza grupelor în trei localităţi: Aiud, Zlatna şi Vinţu de Jos; fazele finale (semifinalele şi finalele ambelor competiţii) se vor disputa la Alba Iulia, în sala de sport a Universităţii ”1 Decembrie 1918”, vineri, 7 noiembrie.

În cadrul Trofeului „Gheorghe Ola” vor participa 11 echipe, care au fost repartizate în 3 grupe. Faza grupelor se va desfăşura în trei locaţii, luni 3 noiembrie 2014, urmând ca primele două echipe clasate să se califice pentru o a doua fază a competiţiei (două grupe de 3 echipe, din care se vor califica echipele de pe primele două locuri, pentru etapa semifinalelor). În prima fază a Trofeului ”Gheorghe Ola”, cele trei grupe au fost stabilite prin tragere la sorţi, acestea fiind următoarele: *Grupa A (jocurile se vor desfăşura la Zlatna) – CS Zlatna, CSC Bistra, AFC Unirea 1924 Alba Iulia, ACS Unirea Juniors Alba Iulia; *Grupa B (jocurile se vor desfăşura la Aiud) – ACSM Metalul 2007 Aiud, AS Viitorul Aiud, CSŞ Blaj; *Grupa C (jocurile se vor desfăşura la Vinţu de Jos) – CSO Cugir, CS Navobi Alba Iulia, ACS Viitorul Alba Iulia, CS Europa Alba Iulia.

În cadrul Trofeului „Gheorghe Ene” vor participa 8 echipe, care au fost repartizate în 2 grupe. Faza grupelor se va desfăşura în două locaţii, marţi, 4 noiembrie 2014, urmând ca faza finală judeţeană să se desfăşoare la Alba Iulia, vineri 7 noiembrie 2014. Cele două grupe au fost stabilite prin tragere la sorţi, acestea fiind următoarele: *Grupa A (jocurile se vor desfăşura la Aiud) – ACSM Metalul 2007 Aiud, AS Viitorul Aiud, CS Navobi Alba Iulia, AS Drum Nou Bistra; *Grupa B (jocurile se vor desfăşura la Vinţu de Jos) – CSO Cugir, CS Sebeş, CS Doria Alba Iulia, AFC Unirea 1924 Alba Iulia. În anul 2013, campioana judeţeană a Trofeului „Gheorghe Ola” a fost LPS Sebeş, în timp ce campioana judeţeană a Trofeului „Gheorghe Ene” a fost Unirea Alba Iulia. De asemenea, vă amintim că faţă de anul trecut (în 2013 cele două competiţii nu au avut şi faze superioare organizate de FRF), în acest an cele două câştigătoare vor participa la fazele zonale organizate de Federaţia Română de Fotbal, în perioada 26-30 noiembrie (Trofeul „Gheorghe Ola”), respectiv 4-6 decembrie (Trofeul „Gheorghe Ene”), faza finală FRF pentru echipele calificate din etapa de zonă fiind programată la mijlocul lunii decembrie.

Sursa: AJF Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea