Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun”: Educație rutieră pentru peste 250 de elevi și preșcolari

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În săptămâna 1 – 5 aprilie poliţiştii din Alba desfăşoară activităţi cu elevii, în cadrul programului Săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun” .

Astfel, la Centrul de Educaţie Rutieră din cadrul Palatului Copiilor din Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au ţinut lecţii de educaţie rutieră pentru un număr de peste 250 de elevi şi preşcolari din unităţi de învăţământ din Alba Iulia, Sebeş şi din comuna Unirea.

Elevii au fost informaţi în legătură cu măsurile preventive pe care trebuie să le adopte atunci când sunt participanţi la traficul rutier, în calitate de pietoni sau biciclişti şi le-au fost expuse câteva reguli de circulaţie, indicatoare rutiere şi un film cu conţinut educativ în care sunt prezentate consecinţele nerespectării normelor rutiere.

Astfel de activități vor fi organizate pe parcursul întregii săptămâni atât la Centrul de Educaţie Rutieră din cadrul Palatului Copiilor cât şi în unităţile de învăţământ din judeţ iar în cursul zilei de mâine, 4 aprilie, la Poliţia Municipiului Alba Iulia sunt aşteptaţi elevii care doresc să viziteze aceasta subunitate şi să afle mai multe despre munca de poliţie şi tehnica şi mijloacele pe care le folosesc poliţiştii”, precizează reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea