Rămâi conectat

Curier Județean

Săptămâna Națională a Voluntariatului, sărbătorită la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații si voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Începând din anul 2017, în cadrul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba funcționează cu succes proiectul 7.4 Voluntarii bibliotecii, proiect ce face parte din programul 7ADMINISTRAȚIA FUNCȚIONALĂ și care are ca obiectiv principal alcătuirea unei echipe de voluntari care să se implice activ în proiectele de animație culturală ale bibliotecii.
Echipa de voluntari ai bibliotecii coordonați de Maria Copândean va sărbători în acest an Săptămâna Națională a Voluntariatului, fiind intens implicată în evenimentele ce se vor derula în cadrul celei de-a XI-a ediție a Târgului de cArte Alba Transilvana.

Sărbătoarea voluntarilor din Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba va începe vineri, 11 mai 2018, la ora 16:00 cu un training ce are ca obiective îmbunătățirea abilităților de comunicare, creșterea motivației de a ajuta, dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și chiar dezvoltarea personală. Începând cu data de 14 mai 2018, voluntarii bibliotecii vor participa activ la toate evenimentele premergătoare sau care se vor derula în cadrul Târgului de cArte Alba Transilvana, începând cu conferința de presă, promovarea evenimentului outdoor, activități interactive, lansări de carte, expoziții, momente artistice etc.

Sărbătorirea Săptămânii Naționale a Voluntariatului se va încheia la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, sâmbătă 19 mai 2018, odată cu închiderea porților celei de-a XI-a ediții a Târgului de cArte Alba Transilvana.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea