Săptămâna Națională a Voluntariatului, sărbătorită la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba

Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații si voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Începând din anul 2017, în cadrul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba funcționează cu succes proiectul 7.4 Voluntarii bibliotecii, proiect ce face parte din programul 7ADMINISTRAȚIA FUNCȚIONALĂ și care are ca obiectiv principal alcătuirea unei echipe de voluntari care să se implice activ în proiectele de animație culturală ale bibliotecii.
Echipa de voluntari ai bibliotecii coordonați de Maria Copândean va sărbători în acest an Săptămâna Națională a Voluntariatului, fiind intens implicată în evenimentele ce se vor derula în cadrul celei de-a XI-a ediție a Târgului de cArte Alba Transilvana.

ELIT

Sărbătoarea voluntarilor din Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba va începe vineri, 11 mai 2018, la ora 16:00 cu un training ce are ca obiective îmbunătățirea abilităților de comunicare, creșterea motivației de a ajuta, dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și chiar dezvoltarea personală. Începând cu data de 14 mai 2018, voluntarii bibliotecii vor participa activ la toate evenimentele premergătoare sau care se vor derula în cadrul Târgului de cArte Alba Transilvana, începând cu conferința de presă, promovarea evenimentului outdoor, activități interactive, lansări de carte, expoziții, momente artistice etc.

Sărbătorirea Săptămânii Naționale a Voluntariatului se va încheia la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, sâmbătă 19 mai 2018, odată cu închiderea porților celei de-a XI-a ediții a Târgului de cArte Alba Transilvana.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...