// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sanitas: ”5.000 de angajaţi din Sănătate au pierdut la salariu sume între 186 şi 1.000 de lei”

Leonard Bărăscu, preşedintele Federaţiei Sanitas, a declarat, luni, după întâlnirea sindicaliştilor CNRSL Frăţia cu ministrul Muncii, că în domeniul Sănătăţii aproximativ 5.000 de angajaţi au primit salarii scăzute, cu sume cuprinse între 186 şi 1.000 lei.

„Scăderi salariale în domeniul Sănătăţii au fost înregistrate în cazul celor care au funcţii mari. Vorbim despre şefi de centre din asistenţa socială, de personalul din DSP-uri, dar şi de cei cu funcţii de conducere. Am mai avut probleme cu directorii economici din spitale, cu directorii de îngrijiri”, a declarat, luni Leonard Bărăscu, după întâlnirea cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Potrivit şefului Sanitas, ar fi vorba de 5.000 de angajaţi din domeniul Sănătăţi care au pierdut bani la salariu de la începutul acestui an.

“În sectorul pe care îl reprezint sunt până la 5.000 de persoane care au pierdut bani la salariu, cu sume cuprinse între 186 şi 1.000 de lei”, a explicat Bărăscu.

La consiliul CNSRL Frăţia a participat şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, care a susţinut, la finalul întâlnirii cu sindicaliştii, că Parlamentul va trece Ordonanţa privind transferul contribuţiilor de la angajator la angajat.

Sursa: mediafax.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Sanitas: ”5.000 de angajaţi din Sănătate au pierdut la salariu sume între 186 şi 1.000 de lei”

  1. ionescu,,, 27.02.2018 la 14:28

    Dar,nu ati explicat faptul ca un director DSP,avea 14000 salar si un medic 3500,directorul nu avea vechime in munca,nici cat a facut medicul scoala(minim 12 ani).Acum ,ca se incearca o retribuire dupa valoarea muncii depuse,acesti politruci pusi pe criterii politice ,incearca sa manipuleze masele,sa spuna ca au scazut veniturile,dar noi ne punem intrebarea ,cum au fost stabilite aceste salarii.