Sâmbătă, sub Drăgana, CSO Cugir – Unirea Ungheni | “Roș-albaștrii”, la prima reprezentație internă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

CSO Cugir a pornit în trombă campionatul, o victorie categorică în derby-ul județean de pe “Cetate” cu rivala Unirea Alba Iulia, iar sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.00, va disputa primul joc intern pe “Arena CSO”, cu nou-promovata Unirea Ungheni.

Nu va fi o întâlnire facilă pentru elevii antrenorului Lucian Itu, vizitatorii reușind o victorie neașteptată în primul meci, 2-1 acasă cu CS Hunedoara. Ba mai mult, gruparea din Mureș are un parcurs imaculat în această toamnă, trecându-și în cont și o calificare în turul inaugural al Cupei României (4-1 cu Sticla Arieșul Turda). Pentru ambele echipe urmează o perioadă încărcată, cu meciuri în competiția “KO” (CSO Cugir – Viitorul Șelimbăr și Unirea Ungheni – AFC Odorheiu Secuiesc).

ELIT

Formația de sub Drăgana, cea mai bine plasată dintre conjudețene în ediția precedentă, traversează o perioadă excelentă. A încheiat campionatul anterior cu o serie de 10 jocuri fără înfrângere, iar în actualul a debutat cu un succes la Alba Iulia, la un scor ce nu lasă loc de interpretări. Practic perioada de invincibilitate a “roș-albaștrilor” datează de aproape un an, mai precis din 27 septembrie 2019 (0-2 la Odorheiu Secuiesc, în etapa a 6-a).

Dan HENEGAR