Sâmbătă și duminică, albaiulienii pot urmări finalele Campionatului Mondial de Fotbal 2018 pe un ecran uriaș, în Cetatea Alba Carolina

Albaiulienii vor putea urmări finalele Campionatului Mundial de Fotbal 2018 în aer liber, pe un ecran uriaș, instalat în curtea garnizoanei militare din Cetatea Alba Carolina, potrivit anunțului postat de primarul Mircea Hava pe pagina sa de socializare:

”Sâmbătă și duminică, în Cetate, facem spectacol din cel mai spectaculos campionat al momentului. Finala mică și finala mare se joacă în stil mare și se văd cel mai bine în curtea unității militare, pe cel mai mare ecran din oraș. Casa Fotbalului se deschide pentru tine și prietenii tai, iar cel mai mare eveniment fotbalistic al planetei se mută din Piața Roșie în Piața Cetății, în curtea unității de geniu.

ELIT

Îi invităm pe albaiulieni să vadă fiecare detaliu și să se bucure de fiecare faza în UHD, într-o ultra atmosferă. Sâmbătă, de la 17.00, vezi finala mică pe ecran mare: Anglia vs Belgia. Duminica, meciul meciurilor, finala mare: Franța vs Croația, de la 18.00.

Ieși din casă, în Cetate, să vezi fotbal de clasă. Chiar dacă nu țin cu nimeni, am și eu sensibilitățile mele. Mă refer la Președinte”, a scris primarul municipiului Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...