Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă și duminică, albaiulienii pot urmări finalele Campionatului Mondial de Fotbal 2018 pe un ecran uriaș, în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulienii vor putea urmări finalele Campionatului Mundial de Fotbal 2018 în aer liber, pe un ecran uriaș, instalat în curtea garnizoanei militare din Cetatea Alba Carolina, potrivit anunțului postat de primarul Mircea Hava pe pagina sa de socializare:

”Sâmbătă și duminică, în Cetate, facem spectacol din cel mai spectaculos campionat al momentului. Finala mică și finala mare se joacă în stil mare și se văd cel mai bine în curtea unității militare, pe cel mai mare ecran din oraș. Casa Fotbalului se deschide pentru tine și prietenii tai, iar cel mai mare eveniment fotbalistic al planetei se mută din Piața Roșie în Piața Cetății, în curtea unității de geniu.

Îi invităm pe albaiulieni să vadă fiecare detaliu și să se bucure de fiecare faza în UHD, într-o ultra atmosferă. Sâmbătă, de la 17.00, vezi finala mică pe ecran mare: Anglia vs Belgia. Duminica, meciul meciurilor, finala mare: Franța vs Croația, de la 18.00.

Ieși din casă, în Cetate, să vezi fotbal de clasă. Chiar dacă nu țin cu nimeni, am și eu sensibilitățile mele. Mă refer la Președinte”, a scris primarul municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea