Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă se inaugurează Sala Polivalentă din Blaj! Spectacol voleibalistic de gală, duel Volei Alba Blaj – CSM Lugoj pentru Supercupa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala Polivalentă din Blaj, singura din județul Alba, va fi inaugurată sâmbătă, 30 septembrie, cu un eveniment voleibalistic de seamă, Supercupa României, la masculin și feminin.

Sunt prevăzute două întâlniri de gală, la ora 16.00, primul meci oficial disputat în noua sală din Blaj, între Arcada Galați, campioana ultimilor 5 ani, pregătită de Sergiu Stancu, selecționerul României, și SCM Craiova, câștigătoarea Cupei României, respectiv la ora 19.00, între campioana Volei Alba Blaj și CSM Lugoj, câștigătoarea Cupei. După regalul sportiv de lângă fileu va urma festivitatea de premiere și ziua se va încheia cu un concert al trupei Voltaj (ora 22.00).

Interesul a fost uriaș în jurul evenimentului denumit “Marea inaugurare”, biletele puse-n vânzare epuizându-se în numai o singură zi, jucându-se astfel cu “casa închisă”. Capacitatea sălii este de 2000 de locuri, accesul spectatorilor fiind permis începând cu ora 14.00. Cele două dispute deschid practic sezonul voleibalistic, ediția 2023/2024, iar printre surprizele pregătite de organizatori se numără spectacole de majorete, dar și spectacole cu lasere și lumini.

Campioana Volei Alba Blaj îl va avea la timonă pentru al treilea sezon consecutiv pe sârbul Stevan Ljubičic, antrenorul sârb care este și selecționerul naționalei Bosniei-Herțegovinei,

Suntem nerăbdători, și emoționați totodată, să jucăm în noua Sală Polivalentă din Blaj, una dintre cele mai frumoase din România și ne vom strădui să ne ridicăm la nivelul acestei construcții încă de la primul meci, chiar dacă vom fi în formulă completă doar cu puțin timp înainte”, a spus Stevan Ljubičic.

Volei Alba Blaj se mută în noua casă, construită special pentru ca “mândria Albei”, campioană în 7 sezoane, să aibă unde va evolua în competițiile continentale. Volei Alba Blaj abordează stagiunea cu un efectiv schimbat în proporție însemnată, regăsindu-se 4 dintre jucătoarele sezonului trecut (Iarina Axinte, Raisa Ioan, Andra Cojocaru și Jovana Kocić).

Deținătoarele Supercupei României sunt Dinamo, respectiv CSM Lugoj, la feminin, ultima reușind să fure Blajului două trofee stagiunea trecută (Supercupa României, ce s-a disputat la Mioveni, în alt format, Final Four), respectiv Cupa României (la Pitești).

Foto: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea