Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă, ora 19.00, CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj *Cu cuţitele pe masă în play-off!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nou-promovata din „Mica Romă” se află în faţa celei mai importante săptămâni a existenţei, duelul din play-off, cu rivala CSM Bucureşti, un examen major în drumul spre performanţă. Practic echipa lui Macarie joacă în două (sau trei) partide şansa reală de a accede în bătălia pentre medalii în acest campionat, o eliminare a trupei din capitală însemnând în fapt intrarea în semifinale! Acum o săptămână, CSM Bucureşti a câştigat net, 3-0, un meci ce a însemnat poziţionarea pe locul al 4-lea la finele sezonului regulat (la egalitate de puncte cu blăjencele) şi implicit dreptul de a susţine două jocuri decisive în propria sală. Precedat de „războiul” declarativ al celor 5 suporteri, duelul recent a fost unul în care a cântărit covârşitor problemele de sănătate existente în tabăra vizitatoarelor. Aşadar, prima manşă va fi sâmbătă, de la ora 19.00, pentru ca miercuri, 13 martie, de la ora 20.00, să fie programat, în sala „Timotei Cipariu” al doilea test, ce poate fi hotărâtor. „Nu vreau să mai intrăm în polemici, campionatul s-a încheiat, începe un alt capitol, cu o altă încărcătură. Se pleacă de la zero, cu alte ambiţii şi implicaţii. Sunt convins să o să fie cu totul alte partide, decât cele din stagiunea regulată. Întâlnim un adversar foarte puternic, dar noi mergem să câştigăm acest meci”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele executiv al Volei Alba Blaj.

Chiar dacă şi de această dată, suporterii blăjeni vor beneficia de acelaşi tratament, adică… 5 invitaţii, gruparea vizitatoare nu intenţionează să mai inflameze spiritele, preferând să replice prin prestaţia echipei în compania unei rivale participantă în Challenge Cup. „Începem meciurile de calificare pentru locurile 1-4 şi încercăm să realizăm o performanţă notabilă. Uşor nu va fi, dimpotrivă. Încercăm să debutăm cu dreptul în play off, să facem un joc bun şi să obţinem un prim succes sâmbătă. În caz contrar, dacă egalăm scorul, la Blaj, în meciul decisiv, tot la Bucureşti, va fi infinit mai dificil”, a declarat Marius Macarie, antrenorul Volei Alba Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea