Sâmbătă, ora 18.30, CSM Lugoj – Volei Alba-Blaj *E momentul revanşei în Banat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Volei Alba Blaj - CSM Bucuresti52Este runda a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin, iar Volei Alba-Blaj are  o deplasare în Banat, meci împotriva ocupantei locului al 7-lea, mai vechea cunoştinţă CSM Lugoj (21 de puncte, 7 victorii şi 9 eşecuri), partida începând de la ora 18.30.

Trupa lui Branko Gajic a arătat forţă în derbyul împotriva vicecampioanei Dinamo, meci pierdut dramatic cu 2-3, după o prestaţie ce merită apreciată. Acum vine la rând o altă confruntare a ambiţiilor. În tur, în Sala „Timotei Cipariu”, Blajul s-a impus net 3-0, luându-şi revanşa pentru cele petrecute în playoff-ul campionatului trecut. „Începem o noua serie de foc, cu 3 partide în decurs de 8 zile, un motiv în plus ca să tratăm cu seriozitate deplină fiecare confruntare. Deplasarea la Lugoj va avea cu siguranţă o presiune suplimentară datorită atmosferei din sală. Echipa noastră e recunoscută că reacţionează foarte bine la acest stimul, mergem acolo şi oriunde cu gândul la victorie”, a declarat antrenorul Branko Gajic, a cărui echipă se poziţionează pe ultima treaptă a podiumului, cu 39 de puncte (13 succese, 3 eşecuri).

USR - Alegeri parlamentare 2020

*Lugojul, coşmar în martie 2013!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Precedentele întâlniri la Lugoj au însemnat eşecuri pentru blăjence, 2-3 în campionat şi 1-3 în playoff în stagiunea anterioară, însă durerea s-a produs la Blaj. În martie 2013, echipa lui Paul Bogdan a scos brutal echipa locală din drumul spre Europa, producând debusolare maximă în urbe, după ce a învins la „setul de aur”, cu 3-2 (meci în care gazdele au condus 2-0), iar Blajul s-a trezit direct în coşmar, coborât la locurile 7-8. Confruntarea din Banat înseamnă debutul unei serii încărcate, cu etape intermediare, săptămâna viitoare fiind alte două dueluri incitante, miercuri 12 februarie acasă cu Medicina Tg Mureş, iar sâmbătă, 15 februarie în deplasare cu CSM Bucureşti.

Dan HENEGAR