Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.30, CSM Lugoj – Volei Alba-Blaj *E momentul revanşei în Banat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - CSM Bucuresti52Este runda a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin, iar Volei Alba-Blaj are  o deplasare în Banat, meci împotriva ocupantei locului al 7-lea, mai vechea cunoştinţă CSM Lugoj (21 de puncte, 7 victorii şi 9 eşecuri), partida începând de la ora 18.30.

Trupa lui Branko Gajic a arătat forţă în derbyul împotriva vicecampioanei Dinamo, meci pierdut dramatic cu 2-3, după o prestaţie ce merită apreciată. Acum vine la rând o altă confruntare a ambiţiilor. În tur, în Sala „Timotei Cipariu”, Blajul s-a impus net 3-0, luându-şi revanşa pentru cele petrecute în playoff-ul campionatului trecut. „Începem o noua serie de foc, cu 3 partide în decurs de 8 zile, un motiv în plus ca să tratăm cu seriozitate deplină fiecare confruntare. Deplasarea la Lugoj va avea cu siguranţă o presiune suplimentară datorită atmosferei din sală. Echipa noastră e recunoscută că reacţionează foarte bine la acest stimul, mergem acolo şi oriunde cu gândul la victorie”, a declarat antrenorul Branko Gajic, a cărui echipă se poziţionează pe ultima treaptă a podiumului, cu 39 de puncte (13 succese, 3 eşecuri).

*Lugojul, coşmar în martie 2013!

Precedentele întâlniri la Lugoj au însemnat eşecuri pentru blăjence, 2-3 în campionat şi 1-3 în playoff în stagiunea anterioară, însă durerea s-a produs la Blaj. În martie 2013, echipa lui Paul Bogdan a scos brutal echipa locală din drumul spre Europa, producând debusolare maximă în urbe, după ce a învins la „setul de aur”, cu 3-2 (meci în care gazdele au condus 2-0), iar Blajul s-a trezit direct în coşmar, coborât la locurile 7-8. Confruntarea din Banat înseamnă debutul unei serii încărcate, cu etape intermediare, săptămâna viitoare fiind alte două dueluri incitante, miercuri 12 februarie acasă cu Medicina Tg Mureş, iar sâmbătă, 15 februarie în deplasare cu CSM Bucureşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea