Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, reprezentantele judeţului în elită evoluează acasă | Meciuri interne pentru Volei Alba Blaj, HC Alba Sebeş şi CSU Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 17 octombrie, e zi de sport pentru judeţul Alba, de la ora 18.00 evoluând pe teren propriu cele trei reprezentante în elită, VoleCSU Alba Iulia - CSBT Alexandria cupa 24i Alba Blaj, CSU Alba Iulia şi HC Alba Sebeş.

Campioana la volei feminin, Volei Alba Blaj întâlneşte în Sala „Timotei Cipariu” pe Penicilina Iaşi. Este prima apariţie în faţa fanilor din actuala stagiune pentru fetele lui Darko Zakoc, în runda secundă a Divizie A1, după ce în etapa inaugurală blăjencele au învins în deplasare, scor 3-1, rivala Dinamo.

Cu două victorii consecutive la activ, ultima în dificilul meci extern de la Galaţi, CSU Alba Iulia întâlneşte, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” pe BCM Danzio Timişoara, la întâia apariţie în faţa publicului albaiulian a antrenorilor Miroslav Popov şi George Lăncrănjan, după numirea la Teanu Popa HC Alba Sebes 2cârma echipei naţionale a României de baschet feminin.

Şi nu în ultimul rând, în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş, echipa locală, nou-promovată întâlneşte pe HC Zalău într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. Conduse de Alina Şorodoc, în contextul în care Teanu Popa rămâne doar director tehnic, fetele din Sebeş speră să realizeze a doua victorie stagională, parcursul de până în prezent cuprinzând un succes şi 6 înfrângeri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea