Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Industria Galda – Unirea Alba Iulia | Derby “de Alba” cu miză evitarea retrogradării!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la ora 18.00, se dispută penultimul derby “de Alba” al sezonului, între Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia, echipe ce la evitarea retrogradării în acest final încins de sezon, meci contând pentru etapa a 28-a a eșalonului terț.

Mai sunt trei runde de disputat, iar cele două “albaneze” se află în bătălie directă, dar și cu cele două reprezentante ale Hunedoarei pentru a scăpa de locul 13, ultimul retrogradabil din Seria a 4-a. În acest moment, Industria este pe locul 10 (35 de puncte), urmată de Unirea Alba Iulia (34), CS Hunedoara (33) și LPS Cetate Deva (32).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Industria Galda de Jos a reușit o victorie mare (a treia consecutivă în deplasare) în Banat, împotriva unei contracandidate la evitarea retrogradării, Millenium Giarmata, scor 3-1 (1-1), goluri înscrise de Rosemblum (45+1, penalty), respectiv Cioară (44 și 51) – golgheterul ajuns la 22 de goluri (aproape jumătate din totalul propriei echipe), Adam (90). “Acum avem nevoie de liniște mentală să ne refacem pentru meciul de cu Unirea Alba Iulia. Ne vor lipsi jucători esențiali sâmbătă, dar trebuie să ne mobilizăm pentru că mai avem nevoie de puncte să ne îndeplinim obiectivul”, a transmis Paul Ciucă. Sâmbătă vor absenta Frențiu și R. Trif – suspendați, probleme medicale având Circov .

Și practic duelul de mâine al echipelor din Alba reprezintă o finală pentru supraviețuire în cazul celor două combatante, deloc liniștite, victoria însemnând enorm în contextul bătăliei din subsol, deși nicio remiză nu este de neglijat în contextul calculelor din zona fierbinte.

În general derby-urile județene sunt dispute pe muchie de cuțit, și cu atât mai mult acum când apare și presiunea punctelor puse-n joc. Știm ce avem de făcut, ce trebuie să jucăm și sperăm să ne atingem obiectivul. Din punctul meu de vedere, este important să câștigăm, dar mult mai important va fi să nu pierdem”, a menționat Adrian Bicheși. Potopea este incert (răcit), vor absenta Scrob și Cr. Păcurar, dar vor reveni Fetița și Tat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Partida ACS Tg. Mureș – CSM Unirea Alba Iulia, amânată! Mai mulți echipieri ai „alb-negrilor” au acuzat probleme medicale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida dintre ACS Tg. Mureș și CSM Unirea Alba Iulia, contând pentru play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, programată astăzi, în etapa a 7-a, a fost amânată la solicitarea vizitatorilor. Mai mulți echipieri ai „alb-negrilor” au acuzat probleme medicale la un antrenament la finele săptămânii precedente, după jocul de la Cluj-Napoca. Invocând aceste aspecte, pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea