Sâmbătă, ora 18.00, Industria Galda de Jos – CS Iernut *Nou-promovatele caută… salvarea

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Duelul nou-promovatelor, despărţite de un singur punct, are importanţă în ecuaţia părţii inferioare a ierarhiei, întâlnindu-se Industria Galda (locul 9, 27 de puncte) şi CS Iernut (locul 12, 26 de puncte).

Industria Galda de Jos-CSC Sanmartin61Vizitatorii au amintiri plăcute de pe arena găldeană, locaţie unde au câştigat vara trecută barajul pentru Liga a 3-a, 2-1 (0-1) cu Plaiul Iacobeni

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Partida nu se anunţă deloc facilă pentru echipa lui Paul Ciucă (fără fundaşul Haiduc – suspendat), dimpotrivă, întrucât echipa din Mureş a oferit două “bombe” în retur: victorii pe propriul teren cu fruntaşele FCM Baia Mare şi CSM Sighetul Marmaţiei (1-0, ultima în runda precedentă). Dacă învinge, Industria parafează şi matematic menţinerea în Liga a 3-a, în vreme ce vizitatorii speră să părăsească poziţiile retrogradabile.

*CS Iernut a pierdut tot… cu Alba!

În tur, disputa dintre cele două formaţii a avut o desfăşurare neverosimilă. Gazdele au condus cu 2-0 la pauză goluri marcate de Fekete (20) și Chețan (27). La reluare însă, elevii lui Paul Ciucă a avut o revenire de senzație și au marcat de 3 ori, prin Cernea (55), Frențiu (75) și P. Păcurar (79).

Mureşenii au eşecuri pe linie în compania combatantelor din Alba, mai înregistrând două eşecuri cu Metalurgistul Cugir, 2-5 sub Drăgana şi 1-2 în retur, acasă, când în ultimele secvenţe şi-au marcat un… autogol

Dan HENEGAR