Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, FC Avrig – Metalurgistul Cugir, în prima rundă a eşalonului terţ | Gruparea de sub Drăgana, după puncte în fieful nou-promovatei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir, cea mai bine plasată dintre conjudeţene în ediţia anterioară a Ligii a 3-a, locul secund în Seria a 5-a, are parte de un debut stagional interesant, deplasare în Sibiu, pe terenul nou-promovatei FC Avrig, partida din etapa inaugurală fiind programată sâmbătă, 26 august, la ora 18.00.

Este o confruntare cu multe necunoscute, în care vizitatorii vizează victoria, dar şi cu elemente inedite, în tabăra gazdelor, sub comanda lui Mihai Ianc, regăsindu-se cunoştinţe mai vechi precum Ad. Radu (fost până în vară la… Metalurgistul Cugir), Cocîrcă (ex-ASC Pianu), Al. Samoilă (Şurianu Sebeş) Risti, Coşovanu, Halmagy (Euro Şpring). Gruparea de sub Drăgana nu poate conta în acest meci de debut pe serviciile lui Şuteu – accidentat şi Afrapt (în aşteptarea „cărţii verzi” din Italia). „Vom avea parte de elanul unei nou-promovate, dar suntem pregătiţi de debut şi ne dorim să începem cu dreptul. Primul meci are întotdeauna ceva special, există trac, emoţii, dar dacă vom fi capacitaţi 100 la sută vom tranşa soarta întâlnirii în favoarea noastră, chiar dacă adversarii sunt puşi în gardă de faptul că Metalurgistul Cugir a fost mereu în prim-planul ultimelor stagiuni”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

Gruparea din orașul Baronului Brukenthal este condusă acum de italianul Massimo Spagli, iar la conducerea tehnică se află un cuplu de tehnicieni chiar dacă nu cu mare experiență, dar serioși și cu rezultate în scurta lor carieră de antrenorat.
Pe Spagli îl recomandă în primul rând rezultatele obținute cu Juventus Sibiu în minifotbal. Înainte de înființarea acesteia, italianul s-a aflat la conducerea mai multor echipe din eșaloanele județene sibiene, vreme de aproape 20 ani, la un moment dat reușind chiar promovarea în Divizia C, vechea denumire a Ligii 3, cu Atletic Sibiu, în 2007, după o lungă absență la acest nivel a fotbalului din Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 4-a, play-out, eșecuri externe pentru Metalurgistul Cugir, 0-4 cu ACS Tg. Mureș și Industria Galda, 0-2 cu Viitorul Cluj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos au pierdut, fără a înscrie, în deplasările de la Târgu Mureș și respectiv Cluj-Napoca. *ACS Tg. Mureș – Metalurgistul Cugir  4-0 (0-0) Soarta jocului s-a decis în actul secund, la reluare, mureșenii au punctat prin An. Pop (56) și Greu (78, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea