Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, CS Ocna Mureș – Corvinul Hunedoara | Meci de foc în startul sezonului pentru “Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

După succesul din Cupa României, 3-1 pe “Cetate” cu conjudețeana CSM Unirea Alba Iulia, la debutul ca antrenor al lui Dan Roman, pe gruparea din orașul salin o așteaptă o confruntare de foc la startul celui de-al 3-lea sezon succesiv în eșalonul terț, sâmbătă, pe teren propriu. C

orvinul Hunedoara, marea favorită a sezonului, nemulțumită că a fost repartizată iar în Seria 9 (anticipându-se un parcurs complicat la baraje), începe drumul spre Liga 2 la Ocna Mureș, unde în toamna anului trecut a remizat, surprinzător, 1-1, pierzând primele puncte stagionale. Tot cu Florin Maxim la timonă, albaiulianul Andrei Roșu, zlătneanul Antonio Bradu și Marius Lupu (golgeterul ultimelor două sezoane la Metalurgistul Cugir) în lot, hunedorenii se anunță mari favoriți ai acestui campionat, în prima deplasare anunțându-și prezența și galeria “corbilor”. Singura reprezentantă a Hunedoarei în seria în care activează cele 4 combatante din Alba va avea 3 deplasării la rând în județul nostru: la Ocna Mureș, Cugir (etapa a 3-a) și Alba Iulia (etapa a 5-a, cu CSM Unirea). Gazdete nu contează pe Cădar (accidentat), ultimele achiziții numindu-se Stângă (portar, Viitorul Cluj) și D. Ghiță (atacant, CFR Cluj), în vreme ce transferul senegalezului Thiam Ousmane nu s-a materializat.

O confruntare puternică în care ne măsurăm forțele cu o echipă ce a investit mult pentru acest nivel, dorindu-și promovarea încă de anul trecut. Avem un moral bun, încredere, după ce am început sezon cu o victorie, și cred că avem tot ce ne trebuie pentru a contracara forța adversarului’, a precizat Dan Roman.

După acest joc, un adevărat test, din toate punctele de vedere, ocnamureșenii vor disputa două derby-uri “de Alba”, cu Metalurgistul Cugir (marți, 30 august, acasă, în Cupa României) și CSU Alba Iulia (sâmbătă, 3 septembrie, în campionat).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, victorie în primul amical, 1-0 cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița! Blănaru, gol la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a câștigat, la Simeria, primul amical al verii, 1-0 (1-0) cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița, aflată la final de stagiu centralizat. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de experimentatul atacant Ștefan Blănaru, la debut, acesta punctând în minutul 17, la o balon respins de portarul advers, asta după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea