Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, CS Ocna Mureș – ACS Tg. Mureș | Victorie sau… retrogradare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu sabia deasupra capului și cu șanse reduse de a evita retrogradarea abordează CS Ocna Mureș (locul 9, 22 de puncte) confruntarea cu ACS Tg. Mureș (poziția a doua, cu 10 puncte mai mult), contând pentru etapa a 8-a din play-out-ul Seriei 9 și programată sâmbătă, 13 mai, la ora 18.00.

“Soda dragă” încă mai speră, deși este extrem de dificil să recupereze ecartul de 6 puncte (Avântul Reghin, locul 8), când mai sunt doar 3 întâlniri. Mureșenii sunt relaxați după ce au învins etapa anterioară pe Avântul Reghin (scor 3-2, golul decisiv marcat în minutul 90+6), rezultat ce a pus punct unei serii dezamăgitoare (două remize în 5 dispute). Acum o lună, la Tg. Mureș, ocnamureșenii s-au impus neașteptat cu scorul de 3-1, după ce în sezonul regular au înregistrat eșecuri în compania nou-promovatei (1-3 în deplasare, în octombrie, anul trecut; 0-3, acasă, în martie).

Sperăm până la capăt și nu ne dăm bătuți, vom lupta cât mai sunt șanse matematice. Avem un moral bun, există atitudine din partea jucătorilor și suntem conștienți că dacă nu câștigăm toate punctele s-a terminat, vom retrograda”, a precizat Dan Roman.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta este accidentat, nu poate evolua, dar contează pe reintrările lui R. Stângă și D. Ghiță (este incert Socaci).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea