Rămâi conectat

Actualitate

Sâmbătă, ora 17.00, Volei Alba Blaj – CSM Sibiu *După amărăciunea din Cupa României, toate tunurile pe campionat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida dintre Volei Alba Blaj şi CSM Sibiu contează pentru runda a 13-a a Diviziei A1, se va disputa sâmbătă, 19 ianuarie, în Sala „Timotei Cipariu”, de la ora 17.00 şi reprezintă ultimul test înaintea duelului extern cu campioana Tomis Constanţa.

Supărare mare în „Mica Romă” după ce Volei Alba Blaj a fost la două mingi să elimine Ştiinţa Bacău şi să realizeze o performanţă uriaşă, calificarea în semifinalele Cupei României. Elevele lui Marius Macarie au trăit periculos disputa cu vicecampioana, ajungând, neverosimil, să piardă un meci, după ce au condus cu 2-0 la seturi, regretele fiind multiple.

*Încălzire înainte de Constanţa

Debusolate în plan moral după dezamăgirea trăită, jucătoarele echipei situate pe poziţia a 4-a (23 de puncte, 8 victorii din 11 confruntări), nu vor avea parte de un examen facil, deşi sunt favorite incontestabile în compania penultimei clasate, fosta echipă a „ridicătoarei” Alice Kapelovies, ce abia a strâns 5 puncte (în ultima partidă, 3-2 acasă cu „lanterna roşie” Universitatea Cluj). „Încercăm să ne adunăm şi să depăşim un examen ce nu se anunţă simplu, după ce am avut la îndemână şansa calificării în Final Four. Pe undeva, vorba românească „tot răul, spre bine” se confirmă, întrucât prin calificarea în semifinale a Ştiinţei Bacău, practic în ediţia viitoare a cupelor europene va participa şi echipa ce se va clasa pe locul 5”, a spus Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea