Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, la Galtiu, Industria Galda – Sănătatea Cluj | Radu Andone debutează contra “virușilor verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la Galtiu, de la ora 17.00, sunt față-n față singurele echipe din Seria a 9-a ce nu au câștigat în 2021: Industria Galda, “lanterna roșie”, cu 4 puncte, și Sănătatea Cluj (locul al 8-lea, 16 puncte).

Ultima clasată are 8 înfrângeri consecutive, singurul succes stagional fiind la Jucu, 4-3 în 28 octombrie, tocmai împotriva “virușilor verzi”! Pe banca tehnică a gazdelor va debuta aiudeanul Radu Andone (cel care, în 2014, tot într-un joc cu Sănătatea Cluj a cunoscut bucuria primei victorii în Liga a 3-a, 3-0, în deplasare), al treilea antrenor în tot atâtea runde (Ștefan Fogoroși, plecat după gluma deloc gustată de 1 aprilie, și un interimat asigurat de Dan Comșa la Cugir).

“Jucăm cu o formație matură și experimentată, dar am încredere în jucători că putem face o figură frumoasă. Ne propunem ca pe lângă verificarea potențialului să luăm și puncte în aceste 4 întâlniri rămase”, a spus Radu Andone, instalat în cursul zilei de marți.

La găldeni revin Goguța și F. Popa (după problemele cu COVID-19), iar la clujeni absentează Al. Oltean (eliminat la Ocna Mureș), C. Cîmpean (“roșu” etapa precedentă) și D. Roman (accidentat).

În acest an, “virușii” au luat puncte numai în descinderile din Alba, la Zlatna (1-1) și Ocna Mureș (2-2, acum două săptămâni). De altfel, Sănătatea este periculoasă foc pentru gazde, având un bilanț remarcabil pe terenuri străine: o singură înfrângere (1-2 la Ungheni, etapa a 3-a, 25 septembrie), urmată de victorii la Reghin și Turda (cu 2-1), egaluri la Dej și Cugir (3-3), respectiv cele două deplasări din județul nostru


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea