Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Industria Galda – Gloria Progresul Bistriţa *Radu Andone, în căutarea primei victorii acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos-Avantul Reghin021Gloria Progresul Bistriţa era creditată înaintea startului stagional drept principala pretendentă la promovare, însă lucrurile au scăpat de sub control în fieful lui „Nea Jean”, echipa aflându-se abia pe locul 11! După a treia înfrângere consecutivă şi o acută criză financiară ce poate duce inclusiv la abandon, antrenorii bistriţeni Coroian şi Negrean au demisionat, cei mai importanţi jucători nu se mai prezintă (Chibulcutean, Costin, Zegrean), iar secundul Săsărman încearcă să adune 11 fotbalişti, fie şi juniori, pentru a evolua la Galda de Jos, sâmbătă, 27 septembrie, ora 17.00.

Nici în cealaltă tabără (locul 8, 5 puncte) nu sunt prea multe motive de satisfacţie după primul eşec stagional, 0-2 la Dej şi un singur punct obţinut în două jocuri. „Categoric încercăm să realizăm prima victorie din acest sezon în faţa propriilor suporteri, nu ne mai permitem să păşim greşit acasă. Problemele adversarilor nu ne interesează, noi ne vedem de treabă, ne ştim interesul şi nu vrem să cădem în capcana unei posibile neprezentări”, a declarat Radu Andone, ce are întregul efectiv la dispoziţie, inclusiv apărătorul Cătălin Ivaşcu, absent două partide din motivul convocării la naţionala României de fotbal amator. Tehnicianul aiudean are în schimb motive de bucurie în plan sentimental, întrucât la finele săptămânii trecute a devenit din nou tată, având o fetiţă, Nicole Marie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea