Rămâi conectat

Actualitate

Sâmbătă, ora 16.00, CSU Alba Iulia – Universitatea Oradea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*O formalitate cu „lanterna roşie”…

După cele două eşecuri consecutive, din derby-urile cu CSM Satu Mare şi ICIM Arad, studentele din Cetatea Marii Uniri se vor impune cu siguranţă în disputa cu „lanterna roşie” a Ligii Naţionale. Partida dintre CSU Alba Iulia (locul 6, 28 de puncte, 11 victorii şi 6 înfrângeri) şi Universitatea CSM Oradea (poziţia a 14-a, 17 puncte, toate întâlnirile pierdute) se va juca sâmbătă, 9 februarie, ora 16.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi contează pentru etapa a 22-a a stagiunii.

Formaţia albaiuliană are un program mai facil în următoarea perioadă, miercuri, 13 februarie în deplasare cu Olimpia Braşov (ora 15.30) şi apoi pauză până în 23 februarie (acasă cu Danzio Timişoara), situaţie în care antrenorul sârb Miroslav Popov poate să încarce bateriile în linişte. Va fi o simplă formalitate, un antrenament cu public, în tur înregistrându-se o victorie clară a CSU Alba Iulia, scor 78-33. „În această săptămână s-a lucrat numai la capitolul pregătirii fizice şi poate, din acest motiv, va fi o anumită stare de oboseală. Meciul trebuie bifat şi îl vom folosi pentru a repeta anumite aspecte ale jocului”, a declarat Petru Eleş, director sportiv al CSU Alba Iulia.

Cum CSM Târgovişte a înregistrat cea mai mare performanţă a baschetului autohton, calificarea în play-off-ul EuroLeague, stă sub semnul întrebării disputarea restanţei cu târgoviştencele în data de 27 februarie. Campioana României va întâlni Spartak Moscova, iar în respectiva zi de miercuri, este fixat, în Rusia, al treilea meci din întrecerea continentală, dacă va mai fi nevoie. Din acest motiv, încă nu este sigură nici perioada în care se va desfăşura Final Four-ul Cupei României, unde este calificată şi CSU Alba Iulia.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea