Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, pe “Cetate, CSU Alba Iulia – ACS Tg. Mureș | Duel interesant între nou-promovate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duel interesant sâmbătă, pe “Cetate”, de la ora 15.00, în penultima rundă a turului sezonului regular, între nou-promovatele din Seria 9 a eșalonului terț, CSU Alba Iulia (locul 5, 9 puncte) și ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE (penultima poziție, 5 puncte).

Cele două combatante s-au mai înfruntat în urmă cu 3 luni, pe “Dan Anca” din Cluj-Napoca, în finala regională a Cupei României. Mureșenii s-au impus cu 2-1 în fața unul oponent ce avut doar 11 echipieri și pe Criș, jucător de câmp, între buturi! Studenții vin după eșecul la limită, la Ungheni, iar ACS, grupare care, atenție!, a marcat în fiecare rundă, are două înfrângeri consecutive, cu Viitorul Cluj și Corvinul (anterior a furnizat o mare surpriză, impunându-se la Ungheni). Probleme imortante de lot pentru amfitironii ce nu pot conta pe Bucurică, Frențiu și Adjani, din motive medicale.

Nu ne așteaptă o confruntare facilă, ba dimpotrivă. Întâlnim o echipă ce a crescut ca joc și rezultate în ultimele partide. Ne pregătim cât putem mai bine și sperăm să reușim o prestație care să ne aducă cele 3 puncte”, a precizat Mihai Manea, CSU având trei remize succesive pe arena albaiuliană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea