Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Metalurgistul Cugir – Sticla Arieșul Turda | Sub Drăgana, “Non c’è due senza tre”?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, ora 15.00, sub Drăgana, sunt față în față două formații cu moral în creștere: Metalurgistul Cugir (poziția secundă, 14 puncte), cu două victorii la rând, ultima în derby-ul de la Ungheni, respectiv Sticla Arieșul Turda (locul 8, 4 puncte) – care a spart gheața etapa trecută, când și-a trecut în drept primul meci câștigat (1-0, acasă, cu Unirea Alba Iulia), la debutul antrenorului Florin Pampea.
Amfitrionii, ce au două jocuri sucecsive acasă (peste o săptămână cu Viitorul Cluj) s-au apropiat la două puncte de liderul CS Hunedoara și vizează la al treilea succes stagional consecutiv (trimiterea din titlu fiind la acest proverb italian ce spune “nu este doi fără trei”). În distribuția oaspeților sunt G. Goronea și Budin, echipieri ai gazdelor sezonul trecut.

“Roș-albaștrii” au un ascendent moral considerabil, în condițiile în care ediția trecută s-au impus în ambele dispute, 2-1 acasă (era a 6-a victorie la rând) și 1-0 la Turda (rezultat cu care s-a parafat matematic prezența la barajul de promovare), iar palmaresul direct cuprinde 6 victorii din cele 7 dueluri (o singură remiză albă, în 2014, la Turda). Sticla traversează o stagiune a decepțiilor (l-a înlocuit pe Artur Podar, după o perioadă de convulsii), fără agoniseală externă și un singur gol pe terenuri străine (în prima etapă, 1-2 la Ocna Mureș).

Avem două jocuri acasă și vizăm toate punctele. Cu Sticla, o echipă cu potențial mult peste locul din ierarhie, ne așteaptă un meci dificil. Personal nu-mi explic acest parcurs al oponenților, dar acest aspect ne pune și mai mult în gardă: să nu ne culcăm pe o ureche venind după două victorii, să dovedim maturitate și concentrare”, a punctat Lucian Itu, antrenor ce are întregul efectiv la dispoziție, inclusiv Vlădia – revenit după suspendare, cu excepția lui L. Contra (depistat pozitiv).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea