Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, la Galtiu, Industria Galda – CS Hunedoara | “Lanterna roșie” vizează puncte… pentru Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos, “lanterna roșie” a Seriei a 9-a din Liga a 3-a (4 puncte), vizează să obțină primele puncte din 2021, în jocul de sâmbătă, de la ora 15.00, de la Galtiu, cu CS Hunedoara (poziția a 8-a, 13 puncte).

Un rezultat pozitiv al amfitrionilor ar însemna în mod direct o mână de ajutor pentru conjudețenii de la CS Ocna Mureș, aflați în luptă directă cu CS Hunedoara pentru evitarea retrogradării. În tur, lângă furnale, elevii lui Raul Spătaru s-au impus la limită, scor 2-1, hunedorenii fiind la a doua descindere în Alba în această primăvară, după ce, în urmă cu două săptămâni au pierdut la Ocna Mureș, în meciul disperării. Respectivul eșec a adus multă tensiune în tabăra grupării din județul vecin, iar jucătorii au fost amenințați cu blocarea drepturilor financiare în cazul în care nu adună 10 puncte în următoarele 4 întâlniri.

“Alb-albaștrii” au reușit etapa trecută să cucerească trei puncte importante, după un meci tensionat, 1-0 cu Avântul Reghin, dar l-au pierdut pe F. Iacob (ce a fost eliminat), și cu siguranță nu admit să nu învingă în fieful ultimele clasate.

Găldenii au fost învinși în ambele dispute din acest an (0-3 cu Unirea Dej, 1-3 la Turda), au 6 înfrângeri la rând și înregistrat eșecuri pe linie în acest sezon în cele 6 jocuri susținute pe teren propriu!

Vom face tot ce depinde de noi pentru a lua puncte, cu toate că va fi dificil. Încercăm să ne depășim condiția în fiecare meci”, a spus antrenorul Ștefan Fogoroși, ce poate conta și pe Tripșa (incert Bălșan, la izolare, din cauza unui caz de COVID-19 în familie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea