Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SÂMBĂTĂ| ”Marșul pentru viață” 2023, la Alba Iulia, ediția a XIII-a: PROGRAMUL evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață” va fi organizat sâmbătă, 25 martie 2023, în România și în Republica Moldova. În România, evenimentul ajunge anul acesta la cea de-a XIII-a ediție națională.

Marșul este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor, încă din momentul concepției. Scopul acestuia este creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii, pentru ca ele să-și poată naște copiii cu încredere și în siguranță.

Activitatea la Alba Iulia va începe sâmbătă, 25 martie 2023, la ora 15:00, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Traseul: str. Vasile Goldiș – Bvd. Revoluției 1989 – Bvd. Transilvaniei – Trecere Pasaj – Piața Unirii – Bvd. 1 Decembrie 1918 – Strada Unirii, Monumentul Unirii – Podul de sticlă, Esplanada dintre Catedrala Încoronării și Catedrala Sf. Mihail.

În cadrul evenimentului va concerta corul de copii Theotokos. În aceeași zi va avea loc și premierea elevilor participanți la concursul școlar ”Fii vocea lor!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea