Rămâi conectat

Cultură Educație

SÂMBĂTĂ: Maria Alexievici de la Vocea României, alături de Ricardo Caria într-un concert caritabil, la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre foştii concurenţi la “Vocea României” – Luso-Roman Ricardo Caria se află într-un turneu naţional cu un concert caritabil intitulat “Cântându-mi visul”. Printre cele zece oraşe pe care le străbate se numără şi Alba Iulia. Astfel, sâmbătă, 23 martie, ora 20.00, acesta se va afla la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde va susţine un concert de excepţie. Printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără şi albaiulianca Maria Alexievici.

 În calitate de iniţiator al turneului, artistul Luso-Roman Ricardo Cario îşi propune să ajute financiar Asociaţiile Nevăzătorilor din România din fiecare oraş în care va concerta.

 „Spectacolul îşi propune să ajute financiar Asociaţia Nevăzătorilor din România, contribuind cu fonduri adunate din bilete şi din sposorizări locale, pentru a sprijini un caz concret din oraşul Alba Iulia. Concertul va avea susţinerea instrumentală asigurată de trupa Quaternion Band din Arad  din care Ricardo  Caria face parte, oferind toată experienţa sa în domeniu pentru a crea o atmosfera de excepţie”,  transmit organizatorii.

 Invitaţii speciali ai evenimentului sunt foştii concurenţi de la Vocea României, sezonul 2: Maria Alexievici, Eduard Buday şi Gabriel Cindea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea