Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, la ora 17.00, Industria Galda – Șoimii Lipova! Meci mare: liderul cu maximum de puncte, în fața echipei conduse de Paul Ciucă!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 17.00, mare meci mare la Galda de Jos. În fieful formației pregătita de Paul Ciucă poposește Șoimii Lipova, singura echipă din eșalonul terț, dintre cele 80 de participante, ce are punctaj maxim după patru runde, ce domină topul și la capitolul golaverajului, 19-4! Industria Galda primește vizita de lux a liderului după imensa gură de oxigen luată în derby “de Alba” de la Ocna Mureș, un net 5-0 cu conjudețenii, meci în care a ieșit la rampă Alexandru Cioară, autorul unui hat-trick, revelația ofensivei “galben-albastre” în acest sezon.

Trupa lui Paul Ciucă trebuie să apere onoarea Albei, într-o rundă în care, pe “Cetate” (cu o zi mai repede) se înfruntă rivalele Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, pretendentele la promovare într-o serie imprevizibilă. La primul duel direct din istorie cu gruparea arădeană, găldenii nu prezintă probleme de efectiv, exceptându-l pe “căpitanul” Haiduc (are șanse să evolueze, deși nu s-a antrenat câteva zile) și juniorul Adam (împrumutat de la Unirea Alba Iulia, așteaptă documentele de la FRF), revenind după accidentări Cernea și Gergely. “Întâlnim liderul campionatului, o echipă în mare formă. Noi, deși am câștigat un meci important etapa trecută, suntem în continuare avizi de puncte și, deși va fi foarte greu, ne vom lega de orice meci, indiferent de valoarea adversarului, pentru a face punct sau puncte”, a precizat Paul Ciucă. “E clar că locul din clasament nu reflectă valoarea echipei adverse, suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu, din care, repet, ne propunem să scoatem ceva pozitiv”, anunță Radu Pop, președintele „alb-albaștrilor”, pentru sportarad.ro. În distribuția vizitatorilor se regăsesc și doi jucători ce au trecut prin Alba, Măd. Popa (ex-Metalurgistul Cugir) și Sulea (Unirea Alba Iulia), ambii achiziționați în vară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea