// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sâmbătă, la ora 11.00, pe Stadionul „Minaur” din Zlatna, FC Maramureş Baia Mare – Corona Braşov

Sâmbătă, la ora 11.00, pe Stadionul „Minaur” din Zlatna, FC Maramureş Baia Mare – Corona Braşov

Stadionul „Minaur” din Zlatna găzduieşte sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 11.00, un nou meci din eşalonul secund, după o pauză de aproape un deceniu, în acest week-end în localitatea din Munţii Apuseni fiind programate şi „Zilele Oraşului”. În etapa a 2-a a seriei vestice se vor întâlni FC Maramureş Baia Mare şi nou-promovata Corona Braşov, ce a învins în prima rundă cu 3-1 pe Voinţa Sibiu, fosta prim-divizionară. Braşovenii reprezintă, coincidenţă, ultimul adversar ce a poposit pe Ampoi, la finele stagiunii trecute, contra echipei locale CS Zlatna, meci în care s-a inaugurat nocturna arenei (victorie cu 2-0). Băimărenii au început stagiunea cu stângul (1-2 la Alba Iulia), nu pot conta pe Liutec (accidentat), Seydou (plecat), incertitudinea fiind la ordinea zilei în tabăra amfitrionilor după ultimele evenimente. Există şanse reale ca, din motive financiare, FC Maramureş să nu continue să joace la Zlatna, deşi a solicitat acest lucru FRF pentru întregul campionat, problemele interne cauzând demisia secundului Ciprian Dorobanţu.
Situaţia neclară şi nesiguranţa sunt recunoscute de antrenorul principal Romulus Buia. „Nu se ştie nimic, băieţii sunt dezamăgiţi pentru că nu este nimeni lângă echipă. Există probleme financiare, stau departe de casă şi nu ştiu dacă, şi cum, se va rezolva ches­tiunea. Aşteptăm ca Dan Hotico să vină vineri, să discutăm, să vedem dacă e albă sau neagră. În acest moment şansele de a pleca sunt egale cu cele de a rămâne, însă… Sunt şi «Sărbătorile Oraşului», dacă ar fi să jucăm doar acest meci la Zlatna, ideal ar fi să obţinem o victorie, pentru a ieşi din scenă cu capul sus”, a declarat Buia. (H.D.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419